سفارش تبلیغ
صبا ویژن
حکیم، کسی است که بدی را با خوبی پاداش دهد . [امام علی علیه السلام]

بهار bahar

Powerd by: Parsiblog ® team.
مبعث پیامبر عزیزمان حضرت محمد (ص) مبارک(سه شنبه 87 مرداد 8 ساعت 12:6 عصر )

کاش می شد ...


» منتظر
»» نظرات دیگران ( نظر)

یک شعر(سه شنبه 87 مرداد 8 ساعت 11:51 صبح )

به دریا می روی خواهی نخواهی            بزن دل را به دریای الهی

که این دریا پر موج نهفته است              به هر موجش هزاران گنج نهفته است

اگر چشم دلت بینای راز است                رسیدن تا خدا یک جو نیاز است

تونیازعشق عین بی نیاری است             که سر برسجده بردن بی نیازی است

آقاسی


» منتظر
»» نظرات دیگران ( نظر)

چند سخن از بزرگان دین مان (اسلام)(سه شنبه 87 مرداد 8 ساعت 11:47 صبح )

حدیث وشعر آن وقت خوب است که با عمل همراه باشد.(ایمان وعمل دو برادرند که هرگزنباید آنها را از هم دور کرد. (امام علی (ع) )

هر جوان مومنی که قرآن بخواند قرآن با خون وگوشت وخونش آمیخته می شود. (امام صادق (ع) )

سخت ترین گناهان آن است که انجام دهنده اش آن را کوچک شمارد. (امام علی (ع))

حکمت ،بوستان خردمندان وتفرجگاه بزرگان است. (امام علی (ع) )

قرآن شفای بزرگ ترین درد هاست. (امام علی (ع) )

بوسیله قرآن به محبتهای روشنی بخش خدا می توان رسید. (حضرت زهرا (س) )

گشاده رویی وخوشرویی دام دوستی است. (امام علی (ع) )

بین خداوند وبنده مانعی به بزرگی ووحشتناکی نفس وهوای نفس نیست.(امام جعفرصادق (ع) )

برای نادانی همین کافی است که علم انسان وسیله ی خودپسندی او گردد.(امام رضا (ع) )

بدان که تو دنیا را می طلبی در حالیکه مرگ تو را طلب می کند. (امام حسن (ع) )

جوینده دانش هم عزت دنیا دارد وهم رستگاری آخرت .(امام علی (ع) )

برای هر چیزی بهاری است بهار قرآن ماه مبارک رمضان است .(امام محمد باقر(ع) )

بهترین شما کسی است که قرآن بیاموزد و به دیگران نیز یاد بدهد. (پیامبر اکرم (ص) )

ارزش خود را به بی توجهی به امور غیرمهم بزرگ ننمایید. (امام علی (ع) )

زمین خواهی از حجت خده نیست یا آشکار یا نهان . (امام زمان (عج) )

گریه از ترس خدا موجب آزادی از آتش است. (امام حسین (ع) )

بزرگترین بی نیازی ناامیدی از چیزهایی است که دردست دیگران است. (امام علی (ع) )

برترین عمل امت من در انتظار فرج الهی بودن است. (امام زمان (عج) )

بزرگان امت من حاملان قرآن وشب زنده داران اند. (پیامبر اکرم (ص) )

توبه زیباست ولی جوانی زیباتر. (پیامبر اکرم (ص) )

تلاوت قرآن درخانه،سبب برکت و نیک بختی اهل آن خانه می شود. (امام سجاد (ع) )

هر کس در بر آورنده حاجت مومن خود بکوشد مانند کسی که نه صد سال روز زا روزه ونهصد سال شب ار به عبادت مشغول بوده است. (پیامبر اکرم (ص) )

هر کس عمل هفتاد پیامبر را انجام دهد.ولی برادرم علی را دوست نداشته باشد هرگز وارد بهشت نمی شود. (پیامبر اکرم (ص) )

فکر گناه بزرگترین گناه است. (امام علی (ع) )

تقوای کامل آن است که هر چه بیاموزی در اختیار دیگران قرار دهی . (پیامبر اکرم (ص) )

هفت گروه هستند که خداوند آنها رادر سایه ی لطف خود قرار می دهد ،روزی که هیچ سایه ای جزسایه او نیست.1 ) پیشوای دادگر،جوانی که در بندگی پروردگارپرورش یابد.

2 ) کسی که قلب او با مسجد پیوسته است.3 ) کسانی که یکدیگر را برای خدا دوست می دارند با هم صحبت می کنند وبا محبت گرد هم می آیند وبا محبت نتفرق می شوند.4 ) کسی که ز دو زیبایی صاحب مالی ومقامی او را به گناه دعوت می کند واو می گوید من از خدا می ترسم .5 ) کسی که انفاق نهانی می کنند بطوری که دست راست او از انفاق که دست چپ او کرده آگاه نمی گردد(انفاق پنهانی ) 6 ) کسی که تنها به یاد خدا می افتد وقطره ی اشکی از گوشه های چشم او سرازیر می شود.


» منتظر
»» نظرات دیگران ( نظر)

روز پدر گرامی باد.(دوشنبه 87 تیر 24 ساعت 11:27 صبح )
به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر


» منتظر
»» نظرات دیگران ( نظر)

هستی وجودم فقط مادر،اسوه عالم ومادران ،حضرت فاطمه (س)(یکشنبه 87 تیر 2 ساعت 10:6 صبح )

» منتظر
»» نظرات دیگران ( نظر)

بهشت زیر پای مادران است . حضرت رسول اکرم (ص)(یکشنبه 87 تیر 2 ساعت 10:2 صبح )

روز مادر مبارک باد.

 

 باغبان هستی:

مادر، ای لطیف ترین گل بوستان هستی، ای باغبان هستی من، گاهِ روییدنم باران مهربانی بودی که به آرامی سیرابم کند. گاهِ پروریدنم آغوشی گرم که بالنده ام سازد.

 باغبان هستی:

مادر، ای لطیف ترین گل بوستان هستی، ای باغبان هستی من، گاهِ روییدنم باران مهربانی بودی که به آرامی سیرابم کند. گاهِ پروریدنم آغوشی گرم که بالنده ام سازد. گاهِ بیماری ام، طبیبی بودی که دردم را می شناسد و درمانم می کند. گاهِ اندرزم، حکیمی آگاه که به نرمی زنهارم دهد. گاهِ تعلیمم، معلمی خستگی ناپذیر و سخت کوش که حرف به حرف دانایی را در گوشم زمزمه می کند.

گاهِ تردیدم، رهنمایی راه آشنا که راه از بیراهه نشانم دهد. مادر تو شگفتی خلقتی، تو لبریز از عظمتی؛ تو را سپاس می گویم و می ستایمت.

 

خشم لبریز از مهربانی:

مهربانی و لطافت مادر را بارها یاد کرده ایم و ستوده ایم، ولی من، لحظه های ناب خشم و قهر او را نیز می ستایم؛ لحظاتی که پایم در راه می لغزید و سوی بیراهه می رفتم؛ لحظاتی که دست به خطا می بردم و از سر جهل راه عصیان پیش می گرفتم. نه به کلام او دل می سپردم و نه به نگاه زنهار زده اش وقعی می نهادم. سر در جیب جهالت فرو کرده، راه خود می رفتم و او چون کوهی سترگ، راه بر من می بست. چون رودی خروشان می خروشید، آن گونه که خود را خردتر از آن می دیدم که نافرمانی کنم و چه زود پرده جهالتم دریده می شد و چشم دلم گشوده، و می دیدم که با آن خشم لبریز از مهربانی اش، چگونه راه مرا بر پرتگاه خطا بسته است و آن گاه، فروتنانه به سپاسش می نشستم.

 

قدرت مندی و جدیت:

به همان اندازه که مهربانی و لطافت مادر قابل ستایش است، قدرت مندی و استواری او در راه تربیت صحیح کودک نیز قابل تحسین، و شایسته ستایش است. مادر فهمیده و دانا، با جدیت از مشاجره با کودک و یا کوتاه آمدن در مورد خواست های نا به جای او دوری می کند و با قدرت مندی، راه او را بر خطا می بندد و این، بهترین راه برای حفظ سلامت جسمی و روحی کودکی است که نه خوب و بد را می شناسد و نه می تواند بفهمد و بشناسد.

 

گام به گام رو به سعادت:

مادر مسلمان، در کنار همه محبت های مادرانه و عاطفه بی پایانی که خداوند به او بخشیده، چون راهنمایی است که کودک را از همان ابتدا با اصول اسلامی آشنا می کند. او با نقل داستان های واقعی یا تخیلی، تذکر گام به گام و بیان کودکانه از واقعیت ها و بایدها و نبایدها، کودک را با رفتاری مطلوب و اسلامی پرورش می دهد، آن گونه که این رفتارها از همان آغاز کودکی در وجود کودک برجسته می شود. چنین مادرانی که راه سعادت را بر روی فرزندان خود می گشایند، شایسته تحسین و پاداش الهی هستند.

 

عظمت مقام مادر:

در قانون خلقت، هرچه مقام آفریده ای بالاتر است، وظایف او هم سنگین تر می شود. در این میان، زن که به عنوان انسان، جانشین خدا در زمین و به عنوان مادر، پرورش دهنده افراد جامعه بشری است، از مقام بلند و والایی برخودار است. آیت الله جوادی آملی، در مورد عظمت مقام مادر و وظایف او چنین می نویسد: «یک سلسله مسئولیت های پرورشی به عهده مادر است که مرد از آن محروم است. زن حداقل سی ماه یک سری مسئولیت هایی دارد که مرد ندارد. در این سی ماه که کودک مستقیماٌ از مادر تغذیه می کند، مادر مسئول حفظ دو نفر است؛ یکی برای خود و دیگری برای کودک. آیا این عظمت زن نیست؟ این مسئولیتی نیست که ذات اقدس الهی به زن داده است که به زن فرمود: مسئولیت در حفظ اندیشه ها، افکار و عقاید بیش از مرد است. تو مسئول دو نفری. از این رو مواظب افکار و اندیشه هایت باش؛ زیرا که بسیاری از مسائل، از راه اندیشه به فرزند می رسد».

 

تعالی اندیشه در مادر:

حساسیت مقام زن و دشواری وظایف او، و سنگینی اموری که در خلقت بر عهده او نهاده شده، بسیار دشوار و در عین حال ظریف و دقیق است. توجه مادران به این وظایف حساس، باعث سلامت جامعه بشری است. استاد جواد آملی در این باره چنین می نویسد: «اگر مادری بداند که اندیشه های او در کودک اثر می گذارد، اندیشه ها و بینش های خود را تعالی بیشتری می بخشد، وظیفه مادری تنها این نیست که با وضو بچه را شیر بدهد و (یا هنگام شیر دادن) «بسم الله» بگوید که اینها امور ظاهری و عبادت های ظاهری است؛ بلکه دین می فرماید: مواظب اندیشه های خودت نیز باش».

 

تجلیل ویژه از مادر:

خداوند در جای جای قرآن کریم، به تکریم و احترام پدر و مادر و احسان به آنها سفارش و در مواردی، احسان به والدین را در کنار عبادت حق ذکر می کند. ولی با همه این توصیه ها، در جایی که از زحمات آن دو یاد می کند، تنها از دشواری هایی که مادر تحمل کرده نام می برد و می فرماید:« ما انسان را سفارش کردیم که به پدر و مادرش نیکی کند، (خاصه مادر) زیرا مادرش (بار وجود) او را به سختی حمل کرده و به سختی فرو نهاده است.» بله آن جا که سخن از سختی ها و زحمات است، خداوند نام مادر را به صورت مخصوص بیان می دارد تا بلندای حق او بر فرزند، آشکار گردد.

 

بلندای مقام مادری:

استاد جوادی آملی درباره توجه و اهتمام زنان به امور خانواده و وظیفه حساس مادران می فرماید: «مبادا  ارزش های مادی و عادی، مقام والای مادری را به دست نسیان بسپارد و آن را کمتر از سمت های دیگر وانمود کند و خانه داری و مدیریت داخلی خانواده که رکن اصیل جامعه اسلامی است، کم رنگ گردد».

 

منزلت رفیع مادر:

حساسیت وظایف مادر به قدری والا و دقیق است که توجه یا عدم توجه به آن، تأثیر آشکار و عمیقی بر آینده کودک و جامعه می گذارد. در حقیقت، مقام مادری پستی کلیدی در جامعه است.

استاد جوادی آملی در مورد مقام مادر می فرماید: «نه اعضای خانواده مجازند مقام شامخ مادری را تنزل دهند، نه افراد جامعه می توانند منزلت رفیع مدیریت داخلی خانه را سبک تلقی کنند، نه نظام حکومتی و سیستم اداره جامعه حق دارد از بهای لازم آن غفلت یا تغافل کند، و نه خود زنان مأذونند که از شناخت چنین جایگاه رفیعی جاهل بوده و یا تجاهل نمایند.»

 

دعا برای والدین:

خدای متعال در کتاب آسمانی اش، قرآن کریم، در چهار مورد احسان و اکرام والدین را بلافاصله بعد از توحید و عبادت خود ذکر کرده که این نشان دهنده تأکید بر وجوب احترام و احسان به والدین و بزرگ داشت مقام آنان است. افزون بر این، در موارد چندی نیز مؤمنان را به دعا در حق والدین و طلب آمرزش برای آنان توصیه کرده است. ما نیز در این روز بزرگداشت مقام مادر، دست به  دعا بر می داریم و از خدای یگانه برای همه مادران مهربان برکت، رحمت و عزت می طلبیم.

 

گاه نیازمندی:

مادران اسوه های فداکاری، جلوه های صبوری و آینه های بردباری اند که کودک را از آغاز بودنش در آغوش پر مهر خویش گرفته و در پناه حمایت خود می پرورانند. لحظه ای از فکر کودک خود غافل نمانده و اندکی بی توجهی به او روا نمی دارند. چه زیباست اگر چنین اسوه های صبوری و فداکاری را، گاهِ پیری که نیازمند حمایت و هم یاری اند، با مهربانی و رحمت بپذیریم، دست یاری به سویشان بگشاییم، و مقام بلندشان را پاس داریم. 

 

 maaadar.blogfa.com


» منتظر
»» نظرات دیگران ( نظر)

امام عدالت(جمعه 87 خرداد 31 ساعت 10:46 عصر )

  ازهر چه بگذریم ،در دنیا وآخرت ،علی بود که علی ماند.

علی آن شیرخدا  شاه   عرب                     الفتی  داشته با این  دل  شب

  شب زاسرار علی آگاه   است                     دل شب محرم اسرارالله است

  فجر تا سینه   آفاق    شکافت                    چشم بیدار علی  خفته نیافت

  ناشناسی که به تاریکی   شب                    می برد  شام   یتیمان  عرب

  عشق بازی که هم آغوش خطر                  خفت  در  خوابگه     پیغمبر

  آن دم    صبح قیامت     تاثیر                    حلقه ی  درشدازاو دامن  گیر

  دست در  دامن   مولا زد   در                    که  علی  بگذرواز  ما  مگذر

  شال می بست وندایی    مبهم                     که  کمربند  شهادت     محکم

  شبروان مست ولای تو  علی                     جان   عالم به فدای    تو علی


» منتظر
»» نظرات دیگران ( نظر)

یک شعر(جمعه 87 خرداد 31 ساعت 10:30 عصر )

شادی و جواهی و پیشگاهی           خواهی وضعیفی وغم نخواهی

لیکن به مراد تو نیست گردون            زین است به کار اندرون تباهی

خواهی که بمانی .هم نمانی            خواهی که نکاهی وهم بکاهی

چونان که فزودی بکاهی ایراک           بر سیرت و بر عادت گیاهی

چاهی است جهان ژرف ومابدو در      چوبیم همی تخت وگاه شاهی

در چاه گه وشه چگونه باشد             نشنود کسی پادشاهی چاهی

ای در طلب پادشاهی از من             بر رس که چه چیزاست پادشاهی

بر خوی ستوران مشوبه که بر            برگه چه نشینی چو اهل کاهی؟

مردم چو پذیرای دانش آمد                گردنش بدارند مور وماهی

چون گشت به دانش تمام آنگه          گردن دهدش چرخ ودهر داهی

دانش نبود آن که پیش شاهان           یکتا ه قدت را کند دو تاهی

این آز بود ای پسر نه دانش               یکباره چنین خر نباش وساهی

درویشی،اگر بی تمیز وعلمی            هر چند که با مال وملک وجاهی

آن علم نباشد که بر سپیدی              بهمانش نبشته ست با سیاهی

علم آن بود،آری،که مردم آن را            بر خواند از این صنحت الاهی

این علم اگر حاضر است پیشت          یزدان به تو داده است پیشگاهی

ور نیستی آگاه از این بجویش             زیرا که کنون بر سر دو راهی

پرهیز کن از لهواز آن که هرگز             مایه نکرده است هیچ لاهی

مشغول مشو همچو این ستوران         از علم الاهی بدین ملاهی

دین است سرواین جهان کلاه است     بی سر تو چرا در غم کلاهی؟!

با مال وسپاهی زدین ودانش              هر چند که بی مال وسپاهی

ور دانش ودین نیستت به چاهی         هر چند که با تاج وتخت وگاهی

ای مانهده به کردار خویش غافل          از امر الاهی واز نوهی

از جهل قوی تر گنه چه باشد              خیره چه بری ظن که بی گناهی؟

از علم پناهی بساز محکم                 تا روز ضرورت بدو پناهی

پندی بده ای حجت خراسان              روشن که توبر چرخ فضل ماهی

هر چند که ازدهر باشفا هست           با ناله ودرد و رنج و آهی

زیرا که تو در شارستان حکمت           با نعمت و با مال و دستگاهی

 

شعر از :ناصر خسرو قبادیانی


» منتظر
»» نظرات دیگران ( نظر)

خوش آمد گویی(جمعه 87 خرداد 31 ساعت 10:13 عصر )

 

                                                  

مقدم شما را به این وبلاگ گرامی میداریم.

      

گل


» منتظر
»» نظرات دیگران ( نظر)

<      1   2   3   4      

لیست کل یادداشت های وبلاگ
حاصل زندگیم و امید زندگیم
شروعی دوباره با رویکرد آموزشی
تشکر
آرزوی قبولی در آزمون وکالت
عید نوروز
با تریک عید نوروزبر همه ایرانیان
عید غدیر در سیره اهل‏بیت(ع)
عید غدیر مبارک
عید بزرک امامت بر شما عزیزان مسلمان وشیعه مبارک باشد
فصل سوم جهانی شدن
ماه میهمانی خدا
چرا روزه بگیریم؟
ماه مبارک رمضان مبارک باد
ایران در المپیک 2008 تا کجا رفته است؟
ادامه مقوله جهانی شدن
[همه عناوین(39)]
 RSS 
 Atom 

بازدیدهای امروز: 5  بازدید
بازدیدهای دیروز: 8  بازدید
مجموع بازدیدها: 46840  بازدید
[ صفحه اصلی ]
[ پست الکترونیک ]
[ پارسی بلاگ ]
[ درباره من ]

» لینک دوستان من «
» اشتراک در خبرنامه «